Produkter for byzantio torte (60)

Karamell og Peanøtt Ostekake

Karamell og Peanøtt Ostekake

Karamell og Peanøtt Ostekake Kode: MNG004
Kaker i høyden - Desserter

Kaker i høyden - Desserter

monterte galleristykker
Regnbue Fløyelskake - Lamour De Paris

Regnbue Fløyelskake - Lamour De Paris

Regnbue Fløyelskake - Lamour De Paris SKU: 902802 vi: 4 lb / 1800 gr st: 3 dager ved romtemperatur i kjøleskapet
Berliner, syltetøyfyll, ikke sukkeret - Ferdigbakt bakverk

Berliner, syltetøyfyll, ikke sukkeret - Ferdigbakt bakverk

Berliner, syltetøyfyll, ikke sukkerholdig
Speculoos Nougat - Håndverks Nougaterie

Speculoos Nougat - Håndverks Nougaterie

Autentisk myk nougat laget i Provence.
Gentian Blåbær - RØDE FRUKTER

Gentian Blåbær - RØDE FRUKTER

Inneholder mindre enn 2% alkohol. Myrtille Gentiane syltetøy er en fengslende fusjon av villhet og delikatesse, som kombinerer den dristige og søte smaken av blåbær med de subtile og jordaktige tonene fra gentianaroten. Dette unike og sofistikerte syltetøyet vitner om håndverket i smakskombinasjonen, noe som resulterer i en pålegg som tilbyr en symfoni av smaker i munnen.
Honningkake MARLENKA med nøtter Glutenfri 800g

Honningkake MARLENKA med nøtter Glutenfri 800g

Honningkake MARLENKA med nøtter Glutenfri 800g
Deig med Potetfyll - Börek

Deig med Potetfyll - Börek

Deig med Potetfyll
HARD MANDEL NOUGAT - 250GR SUPREME KVALITET

HARD MANDEL NOUGAT - 250GR SUPREME KVALITET

Ingredienser: Mandler (60%), Sukker, Honning, Eggehvite og Vaffel (Potetstivelse og Vann).
Baklava BOKS - Standard 1000 Gr Tyrkisk Baklava Boks

Baklava BOKS - Standard 1000 Gr Tyrkisk Baklava Boks

Produktnavn: Standard 1000 Gr Baklava Boks Boks dimensjoner: 26x17,5x4 cm Papirvekt: 300 Gr. Papp Indre laminering: Perle Ytre laminering: 4 Farger
Speilglasur Deluxe

Speilglasur Deluxe

Mirror Glaze Deluxe er en klar til bruk glasur for kalde applikasjoner. Den er designet for å påføres kaker, desserter og bakverk som mousser, ostekaker, bavaroiser, osv. Glasuren gir stor gjennomsiktighet og en perfekt speil-effekt til produktene dine. - Glatt og klumpfri tekstur - Tixotropisk tekstur - God holdbarhet etter påføring (noen dager i kjøleskapstemperatur) - Stabil ved frysing/tining - Lett å tilsette farge- og smaksstoffer (Bakbel Flavouring Compound Paste) - Enkelt å lage en marmorert effekt Karamell, Sjokolade, Gull, Nøytral, Rød, Rubin, Sølv, Jordbær, Hvit. Ikke-standard varianter tilgjengelig på forespørsel. For eksempel: Kiwi, Mandariner, Bringebær, Blomstersmaker (Blomst, Jasmin, Hibiskus, Lavendel, Mynte, Rose) og mer. Den nøytrale speilglasuren er også tilgjengelig, den forblir skinnende og gjennomsiktig ved -21°C/-5,8°F.
Rafael Kake

Rafael Kake

En deilig smak som kombinerer myke mandelkake-lag med en spesiell mousse imellom og dekket med kokos, laget med profesjonelle oppskrifter.
Kokos Vegan Biscotti - Veganske kokosbiscotti, uten smør, egg og melk

Kokos Vegan Biscotti - Veganske kokosbiscotti, uten smør, egg og melk

Nye ankomster i småkakekategorien, for å øke valget for de som søker glutenfritt og vegansk. Lettere kokoskjeks på 25g, laget med en deig basert på rismel, maisstivelse og sukker med tillegg av plantefibre. Aromatiske og smakfulle, perfekte for kostholdet til de som ønsker å unngå gluten, laktose og animalske proteiner.
Klassisk Pistasj Baklava - Original Gaziantep Baklava

Klassisk Pistasj Baklava - Original Gaziantep Baklava

KLASSISK PISTASJEBAKLAVA Den første versjonen av baklava. Du vil elske den klassiske baklava laget med en produksjons- og kuttemetode som har vært i bruk i århundrer. Tahmis, et av de eldste smakmerkene i verden og i Tyrkia, har eksistert siden 1635. Tahmis ble grunnlagt i 1635 i Gaziantep, sentrum av Midtøsten. Siden Gaziantep ligger langs den historiske Silkeveien, har byen vært vert for mange konger, reisende og handelsmenn i fortiden. Blant de viktigste smakene til Tahmis er kaffe og baklava.
Plommer i Armagnac

Plommer i Armagnac

Plommene fra Agen blir til svisker etter å ha gjennomgått tørkeprosessen. Etter tørking blir disse sviskene, som oppfyller våre standarder, plukket for hånd og sortert for å macerere i søt Armagnac og ta seg tid til å bli søte. Vår krukke inneholder 38 svisker å nyte med den søte Armagnacen med smaker av svisker. Volum 1L Alkoholinnhold 16% VEKT: 0.45359237 kg VARENUMMER: LPRAR
Kastanjer i Rom

Kastanjer i Rom

Håndlagde italienske kastanjer Håndlagde italienske kastanjer Kartong med 6 glass Pakke med 6 krukker Nettovekt 360g Avrent nettovekt 120g Ref:0501266 EAN:8034125101917
BLÅBÆRTARTER 500 GR - SØTE

BLÅBÆRTARTER 500 GR - SØTE

Håndlaget, vår alpetærte er fylt med syltetøy og toppet med et gitter av deig. Servert varmt eller kaldt, kan disse tertene nytes på slutten av et måltid, til frokost, med kaffe eller som en snack.
Mirabelleplomme Syltetøy fra Lorraine - Økologisk Mirabelleplomme Syltetøy

Mirabelleplomme Syltetøy fra Lorraine - Økologisk Mirabelleplomme Syltetøy

Kokt i kjele, de ekstra syltetøyene fra Confit de Provence er laget av nøye utvalgte frukter, og så ofte som mulig med frukter med opprinnelsesbetegnelse. Søtet med økologisk rørsukker, er våre syltetøy garantert uten konserveringsmidler eller fargestoffer (i henhold til gjeldende forskrifter), og våre produksjonsmetoder, arvet fra syltetøymestrene i flere generasjoner, gjør det mulig å bevare aromaene, duftene og teksturen til frukten som tradisjonen krever. DLUO*: 3 år Nettovekt: 370g og familystørrelse 650g for enkelte oppskrifter* Sukkerinnhold: 60% Økologisk sertifisert syltetøy Distribusjonskanal: Spesialbutikker (økologisk)
Frossen Ostekake

Frossen Ostekake

Produksjon og eksport av frossen ostekake
Plomme kake cioccococco

Plomme kake cioccococco

Plommekake cioccococco Kode: TFG017
Jordbærtart

Jordbærtart

Jordbærtart Kode: MIG006
Bringebær ostekake

Bringebær ostekake

Ostekake med bringebær Cod:MNG003
Bringebær ostekake

Bringebær ostekake

Bringebær ostekake Kode: TRG058 Diameter: 18 cm
Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio Cod:TRG054 Diametro:18 cm
Stabelkaker - Desserter

Stabelkaker - Desserter

monterte galleristykker
Baklava med Sjokolade (1,13 kg) - Dessert Lezza

Baklava med Sjokolade (1,13 kg) - Dessert Lezza

Lagvis dessert laget av sjokolade filo deig, fylt med hakkede pistasjnøtter og søtet med sirup. SKU: 600904 we: 2,5 lbs / 1250 gr st: 5 Dager
Honning Mandler Nougat - Håndverks Nougaterie

Honning Mandler Nougat - Håndverks Nougaterie

Autentisk myk nougat laget i Provence
Nougat Tranebær - Håndverks Nougaterie

Nougat Tranebær - Håndverks Nougaterie

Autentisk myk nougat laget i Provence.
Timian Nougat - Håndverks Nougaterie

Timian Nougat - Håndverks Nougaterie

Autentisk myk nougat laget i Provence.